Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 6/2

0

Tisdag och ledig dag, vilket kommer att betyda roliga möten, som jag skrev igår ska jag titta på en katt och senare på dagen inhandla lite till min stuga. Därefter åka och träffa kära vänner. Jag säger åt mina kunder titt som tätt att det är viktigt att tanka upp energi.

Man kan göra det på en mängd olika sätt, att träffa trevliga människor är ett sätt, ligga i soffan och titta på en dålig film och äta choklad en hel kväll är en annan, att ta ett bad och bara ligga och mysa är ett annat sätt, planera för framtiden eller varför inte bara sitta och titta på en vacker utsikt ett tag? Det primära är att verkligen ta sig tid att ta hand om sig själv, den viktigaste personen i ditt liv är just du, det är inte egoistiskt utan ett sätt att klara vardagen och att när man själv mår bra så har man lättare för att hjälpa andra.’

Så kom ihåg att ta hand om er och må bra, andra mår också bra då när ni utstrålar “måbraighet” 🙂 och världen känns lite lättare att leva i.

Gudinneorakel

Maat

Den här situationen kommer att hanteras på ett hederligt och rättvist sätt.

Låt mig föreslå en annan definition av rättvisa:Det är när alla inblandade ger upp sina personliga föresatser till förmån för hela gruppens gemensamma goda. Detta kräver tro på alltets visdom. I en tvist angriper man varandra för att man är rädd att inte få sin del av kakan.

Dock är det så att angreppen ökar den smärta som var upphov vid dispyten. Varför inte släppa ditt behov av att det ska bli på ett visst sätt och istället inrikta dig på din heliga vilja att lösa tvisten. Håll fast vid bilden av en fredlig lösning och låt bitarna fridfullt falla på plats.

Alternativa betydelser:

En rättssak får sin lösning, en tvist avgörs på ett harmoniskt sätt, du kommer att behandlas rättvist, håll allas behov i minnet när du förhandlar och släpp skuld och skam eftersom dessa känslor kan dra till dig angripande energier.

Kraftdjursbudskap

Landsköldpadda

kallas för den svarte krigare i kinesisk folktro och styr över vintern och norr.

En långsam, säker väg passar bäst nu. Läs det finstilta.

Ha en bra dag

Blessed be

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.