Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 5/1

0

 

 

Gomorron till er alla vackra varelser 🙂 i dag är en synnerligen bra dag, min ork börjar komma tillbaka och i morgon är det dags att åka och titta på en otroligt stilig herre som heter Sylvester och är katt. Om han och djurskyddet vill så kommer han att flytta med mig till mitt nya boende i början på mars.

I dag arbetar jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och kl 21-22

Välkomna att ringa.

Gudinneorakel

Nemetona

Skapa ett altare eller besök en kraftfylld plats för att få kontakt med det gudomliga.

Din heliga plats finns inom dig i detta ögonblick. Genom att skapa ett altare eller besöka en helig plats kan du knyta an till de symboler och den energi som under århundraden har ingjutits med betydelse och bön.

Ta dessa symboler på allvar, för de är verkligen kraftfulla. När du tar kontakt med heliga symboler så hjälper du din inre helgedom att få ett nytt hem i den yttre världen. Du tar också del av de gamla metodernas uråldriga visdom och andliga råd.

Utforska andligheten genom heliga symboler och platser och låt din själ glatt botanisera bland de olika möjligheter du har att förenas med det gudomliga.

Det viktiga är inte hur du tar kontakt med det gudomliga utan att du gör det ofta.

Alternativa  fakta:

Tillverka ett altare i ditt hem, gör en resa med andlig riktning, du behöver en lugn plats där du kan dra dig undan och vara ifred, skapa en medicincirkel eller labyrint, rena energin i ditt hem med salvia, bön eller tonande, genom att åkalla Ärkeängeln Mikael eller genom någon annan metod som renar energin på en plats.

Kraftdjursbudskap

Påfågel

En symbol för romarnas gudinna Juno för lyckliga äktenskap och partnerskap, säger att du ska låta alla veta hur bra du är och ge beröm för dina ideér.

Ha en bra dag

Blessed be

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.