Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 1/2

0

I går var en sällsynt företeelse där tre olika fenomen med månen inföll samtidigt, det var en supermåne, blåmåne och blodmåne. Så klart så snöade det här rejält så att se månen var inte att tänka på, dagen innan hade jag dock sett henne i all hennes kraft. Fullmåneceremonin i går som jag gjorde handlade mycket om att släppa det gamla och ta in det nya. Att gå ifrån gamla mönster och hitta nya, att ta bort gamla relationer som drar för mycket energi och som är destruktiva och gå in i nya friska relationer.

Varför är månen så viktig för mig? Jag kan inte riktigt sätta ord på det, men ända sedan jag var liten har jag känt en samhörighet med henne, jag har aldrig gillat att hon refereras till som han, jag älskar alla hennes stadier inte bara när hon visar sig i sin fulla prakt. När det varit fullmåne har jag kunnat stå länge och bara tittat och känt energin och kraften och hennes otroliga skönhet.

I dag är det dags för arbete på Tarotguiderna igen, vilket alltid är roligt.

Jag finns på linjen mellan kl 16-19.

Välkomna att ringa.

Gudinneorakel

Sedna

Du har tillgång till allt du behöver idag och alla dagar framöver

Detta är ett universum av överflöd med mer än nog åt alla. Dock handlar energiformatet på den här jorden om polariteter. I det här fallet handlar det om givande och mottagande.

Nyckeln är att balansera dess två. Om du bara ger kommer du att känna dig uttömd och bitter samt uppleva att du saknar något. Om du bara tar emot så kommer du inte att kunna njuta av det du har.

Balans uppstår när du utan rädsla ger på det sätt som du blir vägledd till och sedan tar emot med glädje och tacksamhet. Det är precis som att andas: inandning och utandning är lika viktiga. Träna på att ge och ta emot så kommer du aldrig att sakna något.

Dagens kraftdjur

Fjäril

symbol för återfödelse och förnyelse i många kulturer.

Säger att du får en chans till en nystart som blir mycket fördelaktig för dig.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.