Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 27/1

0

Vaknade kl 6.00 i dag och började förbereda mig för dagen, först ett träningspass och sedan in till Östersund för att inhandla en raka för att ta ned snö med. Det blir en upplevelse jag har aldrig behövt ha ned snö från taken, eftersom de taken vi har här där jag bor nu och bott i femton år, sluttar så pass att snön åker ner så fort det blir några plusgrader.

Så är det inte på det hus jag köpt så då blir det att stå och raka ned snö idag, och om jag känner mig själv rätt så lär det blir mer snö på mig innan jag är klar än på marken. Det är likadant när jag tvättar bil, jag är mer blöt och löddrig än bilen, det slår aldrig fel 🙂

Gudinneorakel

Ostara

Nu är den rätta tiden för dig att påbörja nya projekt, anamma nya idéer och skapa nya levnadsförhållanden.

Det är vårväder närhelst det blir ljusare i ditt sinne och hela ditt system. Om du känner dig mörk, tung eller deprimerad så kan det lätta om du ger dig själv bränsle bestående av positiva intentioner, näringsrik mat och vad som helst som väcker kärleksfulla känslor i dig.

Omge dig själv med vackra blommor, klä dig och ditt hem i ljusare färger, dra isär gardinerna för att släppa in naturligt ljus. Du kan måla upp en inre bild i ditt inre om en ljusare framtid. Det kommer att ge upphov till många olika, nya möjligheter, eftersom likadana energier dras till varandra. Känn hur du fylls av energi och kraft när du förnyar och förskönar ditt inre och yttre värld.

Utnyttja sedan din ökade livsenergi till att starta ett nytt projekt som får ditt hjärta att sjunga av iver.

Kraftdjursbudskap

Flygande hund

Egyptens flygande hundar överlevde i förseglade gravkammare och i tempel.

Ditt umgängesliv får en rivstart och gamla vänner hör av sig till dig med inbjudningar.

Ha en bra dag

Blessed be

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.