Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 20/1

0

Näst sista dagen i Västerås och idag ska jag träffa gamla vänner. Även en tur till kyrkogården där min mor och far ligger för att tända ett ljus. För mig har mitt arbete förändrat min syn att åka till kyrkogården, jag har dom med mig var jag än går så för mig har gravarna på något sätt förlorat sin betydelse.

Jag gillar kyrkogårdar annars, de är lugna och stilla, det känns att det är en helgad plats, att sitta en stund i lugnet och bara andas är ett bra sätt för mig att landa och varva ned.

Gudinneorakel

Abundantia

Universum överöser dig med sitt överflöd. Var öppen för att ta emot.

Att be om hjälp är inte ett tecken på svaghet utan på styrka. Du är mycket kraftfull och jag är här för att stötta dig medan din styrka växer.

Det är helt rätt att du får den här hjälpen,eftersom vi fungerar som ett team. Jag har hört dina böner, din oro och dina affirmationer. Nu tömmer jag mitt ymnighetshorn över dig, så var beredd på oförutsedda händelser och gåvor. Lägg märke till nya idéer,känslor och visioner inom dig.

Denna vägledning ger dig klara hänvisningar om hur du ska agera i samarbete med mig.

Tillsammans är vi omöjliga att stoppa!

Var öppen för att ta emot, det finns ingenting du behöver oroa dig för, en oväntad ekonomisk lyckträff kan vara i antågande, ditt nya projekt kommer att lyckas ekonomiskt, visualisera och affirmera överflöd, överflöd kommer till dig på många sätt bland annat som mer tid, stöd och idéer.

Dagens kraftdjur

Lemur

En symbol för den förlorade visdomen i det sjunkna Lemurien.

Säger att du ska gripa glädjen i varje ny dag genom att våga språnget i livet och kärleken.

Ha en underbar dag

Blessed be

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.