Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 18/1

2

Återigen en snöig dag i Västerås, jag känner mig lite hemma när det snöar hela tiden 🙂 i dag är det återigen dags för en tatuering. Den här gången är det en orm som ska sitta på handleden där ormhuvudet ska sitta på ovansidan av handen. Jag fick det här till mig under en meditation med Freja, där ormen står för henne men också för Hel. Men framför allt för min healing. Ormen har länge varit en symbol för healing, till och med läkarförbundet har en orm som symbol.

Min orm kommer att bli grön vilket för mig är healingfärgen. Foto kommer i morgon 🙂 nedanför en otroligt fin orm med en häftig färg.

Gudinneorakel

Sekhmet

Du är starkare än du tror och din styrka försäkrar dig en lycklig utgång.

Se dig själv som stark och segrande. Klaga inte över någonting. Skyll inte på något eller någon. Du förkroppsligar styrka, inte ett offer. När du höjer dig över dina gamla mönster och ser dig själv i den vackra kvinnliga styrkans nya ljus så kommer ditt liv automatiskt att förändras på mirakulösa sätt. Du kommer att dra till dig nya möjligheter, nya typer av överflöd och nya relationer som hjälper dig att förverkliga din högsta potential.

Att vara stark innebär att se sig själv i det bästa ljus du kan föreställa dig. Var verklig, tillåt dig själv att känna äkta känslor, men mest av allt var stark.

Alternativa betydelser:

Underskatta inte dig själv, ge inte efter för påtryckningar eller frestelser och undvik att klaga eller försjunka i negativa tankar.

Kraftdjursbudskap

Krokodil

är ikon för den forntida egyptiska krokodilguden Sobek som skänkte överflöd och beskydd.

Han skyddar dig mot falska vänner och dolda fiender.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.