Gudinneorakel och kraftdjursbudskap. 17/1

0

Tredje dagen i Västerås och jag har installerat mig i lägenheten jag fått låna av en gammal vän, i lägenheten bor en katt som tycker att jag är en mycket suspekt figur, men efter lite kokt skinka så verkar jag ha fått ett godkännande vilket är bra.

Katter är roliga, de släpper inte in dig på livet utan en rejäl inspektion (förutom kattungar ) och helst då med något som smakar bra, vissa katter gör inte ens det utan tittar lite under lugg och talar om att man är välkommen så länge man gör som dom säger. Jag älskar katter just av den anledningen, de är sina egna och ingen annans, de bestämmer om de vill ha dig i sitt liv och inte tvärtom.

I dag är det mer arbete och kanske en tripp till min mor och fars gravar, jag har dom med mig i vilket fall som helst men att sätta ljus på gravarna är något som känns rofyllt och fint.

Gudinneorakel

Mawu

Du är kallad att arbeta för miljön.

Det finns inget viktigare fråga idag än att ge tillbaka till din mor och återuppta vänskapen med jorden, luften och vattnet. Jorden är den livskraft som är upphov till det fysiska livet och det finns ingen mening med att fortsätta denna nedåtgående spiral och smutsa ned jorden med ytterligare föroreningar.

Ditt bidrag, om än aldrig så litet, är livsviktigt. Du gör en enorm skillnad för den här planetens välbefinnande genom små och enkla förändringar i det du gör. Det är värt det, tro mig, och jag kommer att hjälpa dig på alla sätt att nå detta mål.

Alternativa betydelser:

Ditt livssyfte innefattar att jobba för miljön, använd miljövänliga produkter, återvinn, gå med i en miljöorganisation, lär ut miljövård till andra.

Dagens kraftdjur

Puma

är budbärare åt eldsguden Tatewali bland Huichoi-indianerna i Mexico.

Det finns inga gränser för din långsiktiga framtid.

Ha en bra dag

Blessed be.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.