Gudinneorakel med kraftdjursbudskap 16/1

2

Nu har jag landat i Västerås och resan ner gick förvånansvärt fort och bra, fast det var full storm på vissa sträckor och  nu är det snart dags för arbete.

Först lite shopping för att få till allt till i kväll.

Gudinneorakel

Lakshmi

Sluta oroa dig. Allting kommer att bli bra.

Vi lever i ett vänligt universum, där alla jobbar för dig. Det finns inga prövningar eller hinder i din väg förutom den rädsla som du själv projicerar på framtiden.

Stilla ditt sinne ett ögonblick och tysta dess oro och rädsla. Känn hur jag stryker ny tillitsfull, hoppfull och optimistisk energi över din panna. Dessa energier ger bränsle åt ditt nuvarande spännande ögonblick likväl som alla dina framtida ögonblick.

Varför skulle du önska dig mörker när ljuset skiner överallt omkring dig? Stig in i det här ljuset med ljusare tankar och känslor. Du behöver sluta bekymra dig eftersom den här oron fullständigt tillintetgör det goda som försöker komma till dig!

Rensa bort rädslan ur ditt hjärta och ersätt den med energier som tjänar dig och din familj. Vägra att tänka på något annat än din ljusa nutid och framtid, så lovar jag att det blir verklighet.

Kraftdjursbudskap

Örn

det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen.

Säger kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.

Ha en bra dag

Blessed be

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.