Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 15/1

0

I dag är det Västeråsresa som ligger på agendan, det tar ca sju timmar att åka från mig och jag måste erkänna att jag inte ser fram emot bilresan men en ljudbok och bra musik kommer att göra det lättare. Det ska bli skönt att komma till mina hemtrakter och besöka gamla kompisar, jobba och bara vara en stund med människor som känt mig hela mitt liv.

Innan resan arbetar jag på Tarotguiderna mellan kl 9-12.

Välkomna att ringa.

Gudinneorakel

Oonagh

Du behöver inte påskynda något eller tvinga saker att hända. Allting sker precis när det ska.

Att ge näring till ett syfte eller en relation är ett långsiktigt åtagande som inte kan skyndas på. Engagemang på den här nivån kommer ur djup kärlek och omtanke.

Jag bryr mig så mycket om vad som händer med min planet och med de jag älskar att jag är villig att stå vid deras sida i vått och torrt. Det är inte alltid lätt, men för mig är det enda sättet att se till att frågor blir helade och lösta.

Jag lyssnar till passionen som rör sig i ditt hjärta. Ja håller mig framme och gör det som behövs för att mina nära och kära ska förstå att jag känner djupt för dem. Jag agerar för att främja dina hjärtefrågor.

Bry dig inte om vad andra tänker; det gagnar dig att genomföra dina prioriteringar. Du kommer att trivas så bra med dig själv om du tar dig tid till de relationer och de projekt som verkligen räknas i ditt hjärta.

Gör det som är viktigt för dig, och gör det med absolut hängivenhet. Men kom ihåg att du inte behöver slåss för ditt verkliga livssyfte, så det finns ingen anledning till oro eller brådska, eller till att känna att du behöver forcera något händelseförlopp.

Alternativa betydelser:

Oroa dig inte för ditt livssyfte eller dina målsättningar, gör inga hastiga förändringar, nu är det bäst att gå framåt sakta men säkert, låt ditt nya liv komma lite i taget istället för att rusa in i det, ägna dig åt ditt nya jobb på deltid till att börja med, medan du långsamt fasar ut ditt gamla yrke.

Kraftdjursbudskap

I skapelselegender från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta den första landmassan.

Hon kommer med oväntade pengar och återbördar det som förlorats.

Ha en underbar dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.