Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 14/1

0

Söndag och i dag är det dags att packa inför Västerås resan. I morgon eftermiddag bär det av ner till mina hemtrakter och det ska bli väldigt roligt, jag har inte hunnit åka ned så mycket som jag har velat de senaste åren.

Det blir både arbete och nöje, en storseans i mina hemtrakter blir lite spännande, vissa av de som kommer har jag inte träffat på över 20 år. Det är alltid spännande med en storseans, eftersom man inte riktigt vet vad som kommer med budskap. Både naturväsen, änglar, guider, djur, kraftdjur, nära och kära har kommit in under åren. Det bästa jag varit med om var ett väsen/guide som såg ut som ett stort träd.

Det är nästan obeskrivligt vackert ute nu när det är så här kallt och mycket snö. Fotot nedanför togs i går där jag är och tränar, de lilla visar bara en bråkdel av den otroliga vy man har över Storsjön.

Gudinneorakel

Isis

Minnen från tidigare liv påverkar den här situationen.

Dina rötter på den här planeten är kraftiga och djupa. Några av rötterna har förankrat dig i gamla minnen från det förgångna. Faktum är att dessa rötter har förankrat dig så djupt att du är som förlamad när du ska ta dig vidare.

Jag gör dig uppmärksam på det här tillståndet för att du ska kunna ”dra upp gamla minnen med roten”. Ibland begraver man dessa minnen för att skydda sig själv från psykisk smärta eller förlägenhet, så att man inte minns de obehagliga ögonblick då livet prövade en till det yttersta.

Avslöja dessa läxor för dig själv nu, du starka visa kvinna/man och gå vidare i trygg vetenskap om att du har magisk visdom med dig.

Alternativa betydelser: Gör en regression till tidigare liv för att få svar och insikter, gamla rädslor från ett tidigare liv kommer upp till ytan, du har känt personen du frågar om i ett tidigare liv, din nuvarande situation har att göra med något som hände i din barndom.

Dagens kraftdjur

Delfin

är en kraftikon för forntida gudinnor som Venus och den egyptiska modergudinnan Isis.

Hon skänker healing, frid och styrka att glömma gamla sorger.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.