Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 13/1

2

Lördag morgon och det har inte blivit många timmar som jag sovit, varför?

Jo en löpande siameshona, vilket jag ska säga inte är någon lek. Någon sade en gång åt mig att de låter som en ko på steroider och ser ut som en gräshoppa vilket stämmer otroligt bra. Hon brukar vara tyst om nätterna men i natt så bröt hon det mönstret rätt rejält. Vid kl 5.00 tystnade hon för några minuter och jag slumrade till för att vakna med ett ryck av en katt som tyckte det var en bra idé att råma matte rätt i örat.

Behöver jag säga att hon är rätt billig just nu :), nu när jag har klivit upp och sitter och dricker kaffe då har hon gått och lagt sig, tror sjutton att hon är trött efter att ha råmat hela natten. Tack och lov så brukar det här bara pågå i tre dagar så vi får väl hoppas att det här snart är över.

Jösses den råmande katten

Gudinneorakel

Artemis

Du och dina kära är trygga och andligen beskyddade

Liksom jag har du det heliga uppdraget att sprida ljus och kärlek. Detta är dock inte en roll som kommer ur spändhet eller oro.

I stället är det ett glatt hjärtas milda essens och sorglösa skratt som aktiverar din kraft. Varför skulle det finnas spändhet i ditt sinne eller i ditt system om det inte var för att du trodde du var otrygg på något sätt?

Och hur skulle du kunna vara otrygg när du åkallat de andliga krigarna för att de ska vaka över dig? Dina böner har aktiverat universums osvikliga beskydd, så släpp alla bekymmer och all oro och koncentrera dig i stället på ditt heliga uppdrag. Änglarna vakar över dig och din familj. Din framtid är trygg och säker.

Alternativa betydelser:

Alla dina behov är tillgodosedda nu och för all framtid. Det värsta är över nu. Änglarna vakar över dig och din familj, din framtid är trygg och säker.

Dagens kraftdjur

Hackspett

är krigsgudens Mars och åskguden Zeus fågel.

Han säger att du har mer styrka än du tror och att människor kommer att lyssna på dig.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Jojo.. en råmande katt…. jag är inte avis alls.. ska bli så skönt att få träffa dej nästa vecka… inser du hur länge sen det är?!? Mathias var nyfödd… alltså 20 år sen!!! Jösses ses next week darling😘♥️😻

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.