Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 12/1

0

 I går var en intressant dag, jag var ut i 22 minus och fixade till hästhagen i djup snö. En av hästarna hade kommit på att det var väldigt lätt att gå ut när det var två cm kvar upp till tråden, så det var bara att kliva över och gå till maten.

Jag var ut och satte på förlängningar och vid en sida på hagen så sjönk jag ned till midjan i snö. Det var intressant, jag hade ingen aning om hur jag skulle ta mig därifrån 🙂 tur man bor på landet så ingen så och hörde mig när jag skulle ta mig ur snön. Hela tiden hade jag ögonen på hästarna, unghästen brukar nämligen ha en förmåga att alltid vilja komma fram och se vad man gör och då går det inte att stå en meter ifrån utan hon ska stå ovanpå mig.

Mina hästar är ett tons hästar, ardenner, så det är ingen man vill ha i närheten i en meter snö när man fixar hage och knappt kommer upp ur snön Hon måste ha förstått vad jag sa åt henne mentalt för hon stod snällt flera meter i från mig och tittade. Allt gick bra men det är någon som är väldigt sur för att hon inte kommer ut mer 🙂

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och kl 15-17

Välkomna att ringa

Dagens gudinnorakel

Brigit

Stå upp för det du tror på.

Först och främst var klar över din avsikter. Om du är oklar över dem kommer förvirring att minska din kraft och styrka. Var som ett ljus i mörkret-medveten och klar över vad du finner acceptabelt i den här situationen.

Tvivla inte på att jag kommer att skydda och vägleda dig.

Tänk på hur enormt mycket du kommer att stiga i din egen aktning om du klarar att stå upp för dig själv och höja rösten när det handlar om dina behov och din innersta sanning!

Nu är det dags att komma i kontakt med din kraft, för dess hetta och låga kommer att tända din passion och det kommer att bära dig framåt på oräkneliga sätt.

Även när du måste möta rädslan kan du stå för dina ideal och din sanning. Ta ställning idag, och var orubblig.

Tro på dig själv, bry dig inte om vad andra tycker, lita på att det du gör kommer att fungera bra, uttryck din sanning, håll fast vid dina åsikter och säg ifrån!

Dagens kraftdjursbudskap

Apa

är ett av de heliga djuren i kinesisk astrologi, ett naturligt intelligent och nyfiket djur.

Ställ frågor och godta inte ett nej som svar

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.