Dagens Gudinnorakel 12/11

0

Nemetona

Skapa ett altare eller besök en kraftfylld plats för att få kontakt med det gudomliga.

Din heliga plats finns inom dig i detta ögonblick. Genom att skapa ett altare eller besöka en helig plats kan du knyta an till de symboler och den energi som under århundraden har ingjutits med betydelse och bön.

Ta dessa symboler på allvar, för de är verkligen kraftfulla. När du tar kontakt med heliga symboler så hjälper du din inre helgedom att få ett nytt hem i den yttre världen. Du tar också del av de gamla metodernas uråldriga visdom och andliga råd.

Utforska andligheten genom heliga symboler och platser och låt din själ glatt botanisera bland de olika möjligheter du har att förenas med det gudomliga.

Det viktiga är inte hur du tar kontakt med det gudomliga utan att du gör det ofta.

Alternativa  fakta:

Tillverka ett altare i ditt hem, gör en resa med andlig riktning, du behöver en lugn plats där du kan dra dig undan och vara ifred, skapa en medicincirkel eller labyrint, rena energin i ditt hem med salvia, bön eller tonande, genom att åkalla Ärkeängeln Mikael eller genom någon annan metod som renar energin på en plats.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.