Dagens Gudinneorakel 13/10

3

Yemanaya

Viktiga dörrar öppnas för dig nu. Gå in genom dem.

Livet rör sig i vågor, precis som tidvattnet i havet. Allt handlar om rätt tidpunkt, så när en möjlighet dyker upp måste du hoppa i där och då. Allt du har gjort för att förbereda dig kommer att finnas med dig.

Om du tvekar eller skjuter upp det så kommer ett nytt tillfälle att infinna sig, på samma sätt som tidvattnet ständigt kommer in och drar sig undan. Liksom havet är livet fullt av variation och skönhet.

Njut av att uppleva olika faser och låt all tveksamhet sköljas bort.

Alternativa betydelser:

Tveka inte, det här är rätt sak för dig att göra. Dina böner besvaras. Förbered dig på en stor och lyckosam förändring. Fira din framgång. Var viss om att du är kvalificerad och redo för den nya möjligheten.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.