Dagens Gudinneorakel 14/9

0

Gröna Tara

Be andra om (inklusive mig) om hjälp i stället för att försöka göra allt själv.

När du känner bitterhet över att du får bära mer än din del av bördan så gör du inte någon en tjänst, minst av allt dig själv. Du behöver be om hjälp för att vara säker på att ha egen tid för vila och kontemplation.

En av anledningarna till att jag kan sitta så fridfullt är att jag känner till hemligheten om den äkta skaparförmågan.

Den åstadkoms inte genom kamp eller stridigheter utan genom ett klart och fokuserat sinne som inte störs av obeslutsamhet. Den kortaste vägen till framgång är nämligen att fatta beslut. När du väl har bestämt dig så ger sig resten av sig självt.

Jag uppmanar dig därför att sitta i stillhet och följa med dig dit ditt sinne för dig. Var öppen för ditt hjärtas vägledning. Det kommer i stillhet leda dig till dina viktigaste beslut och resten kommer att falla på plats.

Alternativa betydelser:

Försök inte vara en superkvinna eller superman, ge dina barn hushållssysslor, be din partner om hjälp, ta emot hjälp när den erbjuds dig, släpp skuldkänslor eller tro på att det är ett tecken på svaghet att be om hjälp.

Ha en underbar dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke