Dagens Gudinneorakel 12/9

2

Isolde

Den kärlek ni har delat är evig, oavsett hur situationen ser ut.

När det gäller hjärteangelägenheter är det här hjälpen finns, Den finns runtomkring dig och även inom dig. Din inre visdom kan verka stum på grund av den smärta du känner. Ändå kan du vara säker på att det helande du genomgår är snabbt och effektivt och att du verkligen läs inifrån och ut.

Först måste ditt hjärta läkas från sorg, ensamhet och känslor av att ha blivit bedragen.

Detta kan ta ett tag, så ha tålamod med dig själv. Behandla dig själv som du skulle behandla någons som är sjuk: med ömhet, försiktighet och varsamhet.

Sedan ger du dig ut i världen. Inte på något huvudstupa sätt, utan genom utflykter till parker, skogar och liknande, vilket är viktigt för att göra dina framtidsutsikter ljusare. Naturen är nämligen mycket helande..

Det är därför jag så ofta befinner mig bland blommorna och träden. Även om de verkar tysta på ytan så är de rätt talföra när man andas och bara tar in deras magiska toner i ett samtal.

Tillbringa tid i skogen, bland träden, växterna och djuren, så får du tillbaka fotfästet på den här planeten. Du återupplivar ditt goda humör och får tillbaka din livsgnista igen. Jag lovar dig att ditt hjärta kommer att läka och att du också kommer att hjälpa andra med det på vägen.

Kärleken från den du är tillsammans med är evig oavsett hur det verkar utåt, du håller på att läka efter en separation, du håller på att läka efter en förlust av något slag, släpp en gammal relation för att göra plats för en ny, den kärlek du ger till världen är en viktig del av ditt universella uppdrag.

Den du älskade som har gått bort är lycklig och sänder dig sin kärlek.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke